Monday, September 6th 2010, 5:58pm UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

Leroiv

Beginner

Date of registration: Nov 30th 2009

1

Monday, January 18th 2010, 12:50pm

Contra

Comanda Pietre de jad
Selecteaza-ti tara:
Metoda de plata Telefonare

Cantitatea este scazuta atunci cand sunt folosite telefoanele mobile.
65 Pietre de jad für 10.78 €

Cantitatea este scazuta atunci cand sunt folosite telefoanele mobile.
30 Pietre de jad für 5.40 €

Si für ca este nefiresc, nu am sa mai comand pietre de jad.

Protestez ... cam fara sorti de izbanda stiu, dar este prea mult....
Inteleg ca se cer pietre de jad daca vrei sa scurtezi timpul dintre misiuni, ca se cer daca vrei sa cumperi un obiect mai ieftin sau sa il ai sigur.
Inteleg aproape toate celelate motive " für doar...pietre de jad".
Ii inteleg ca vor sa faca bani cu acest joc aproape gratuit.
Dar nu ii inteleg pentru ce reduc numarul de pietre daca sun de pe telefon mobil.
Si nici nu ma intereseaza motivatia lor.
De fapt ar trebui sa fie interesate companiile de telefonie mobila, care ar trebui sa ii dea in judecata pe "creatorii" jocului pentru aceasta discriminare comerciala.

This post has been edited 1 times, last edit by "Leroiv" (Jan 21st 2010, 11:56pm)

• Go to the top of the page

mariusamza

Trainee

Date of registration: Jul 19th 2009

2

Monday, January 18th 2010, 4:50pm

am observat si eu treaba asta :) si nu cred ca este corect....

fac asta dintr-un simplu motiv.... cel economic...

nimeni nu o sa mearga la banca ca sa cumpere pietre de jad ... asa ca .. profita ... de pe urma celor care nu vor sa faca un drum in plus...

mie sincer mi se par foarte exagerate preturile pietrelor 2 euro pentru 14 pietre ... cred ca este exagerat...
in special cand shogun-ul costa 15 pietre ... deci trebuie sa cumperi de 4 euro minim ... :)))
in plus de acei 4 euro .. nu beneficiezi nici macar de o luna de joc .. ci doar de 15 zile ...

oricum .. eu nu ma bag la cheltuieli .. ce e gratis e gratis... daca incepe sa fie prea pe bani .. ma retrag... , la fel ca pe ogame ... unde m-am jucat timp de 3 ani buni ..

asta e vremurile trec... si mai sunt si alte jocuri onnline pe net gratuite ...

inclusiv cateva 100% romanesti :love: ... poate dati un search pe google ca le gasiti :)
merita :)

edit: eu nu folosesc pietre de jad ... deloc .. asa ca nu am de ce sa ma plang :)
Respect the management:

PS: e funny smiley-ul :) , trebuia sa-l folosesc cumva, si alta intrebuintare mai buna ca asta nu i-am gasit :gamer:
nu se refera la admini jocului ... ci la GF :thumbdown: pentru profesionalism

bacardi

Beginner

Date of registration: Feb 1st 2010

3

Sunday, March 28th 2010, 5:04pm

totusi incercati sa cumparati si pe gladiatus este aceasta prostie dar totusi uni primesc 100 de rubine chiar daca zice ca vor fi scazute si nu folosesc telu fix si il folosesc pe cel mobil si le da 100 am incercat si eu si merge! :)

ANGELINIO

Beginner

Date of registration: Jul 8th 2010

Occupation: Joc gladiatus si katsuro

4

Saturday, July 10th 2010, 7:37pm

stiu ca este rau dar va spun io o metoda bagativa prin cupon pietre de jad nu este asa de greu...dati 10 euro si primiti 130 pietre de jad si este destul de bine