Monday, September 6th 2010, 5:03pm UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

PeeTok-Ku

Beginner

Date of registration: Jan 12th 2010

1

Sunday, June 20th 2010, 3:06pm

blocarea nr. de atacuri la 3

Daca tot nu e permis sa ataci mai mult de 3 ori, e mai eficient sa se blocheze din joc butonul "Ataca" daca un jucator a fost deja atacat de 3 ori. Sau macar un avertisment de tip "Este al 4-lea atac, esti sigur ca vrei sa ataci?" Ar evita banurile, care sunt dezagreabile mai ales pentru jucatorii care nu ataca voluntar de 4 ori, ci involuntar (din neatentie, sau datorita oboselii...). Practic, majoritatea bashingurilor (peste 95%, cred) sunt "comise" involuntar. Alt avantaj ar fi ca nu s-ar imputina nr. jucatorilor care joaca. E si asa destul de greu sa pastrezi un nr. ridicat de jucatori pe termen lung. Daca ii mai reducem si prin banuri... Repet: majoritatea celor banati pt. bashing n-au avut intentia de a ataca de 4 ori. Si poate mai sunt si alte avantaje. Iar dezavantaje nu vad deloc. In mod normal, o pedeapsa trebuie sa se dea pt. rea-intentie. Transmiteti va rog sugestia la cei care gereaza dezvoltarea si programarea jocului. Mersi in avans.
  • Go to the top of the page

magic

Support Manager

Date of registration: Mar 6th 2009

2

Sunday, June 20th 2010, 4:08pm

ar fi o idee insa ce te faci cand e razboi ? il plus de ce sa limitezi un jucator la numarul de atacuri si sa il stresezi cu mesaje nedorite daca el chiar considera ca vrea sa incalce regulamentul pentru ca ar iesi mai in avantaj daca il incalca si e pedepsit decat daca il respecta ? am intalnit asemenea cazuri si logica a fost corecta pentru dezvoltarea respectivului chit ca si-a luat si pedeapsa binemeritata ...
Eu in Katsuro.ro http://s1.katsuro.ro/woo.php?id=2952

Daca vrei sa vorbesti cu mine despre Katsuro.RO :

Email: magic@katsuro.ro
IRC: #katsuro.ro , user MaGiC_Reloaded
PM: http://board.katsuro.ro/index.php?form=PMNew&userID=80
  • Go to the top of the page